Pagines

diumenge, 30 de març del 2014

Album icònic

DISSENY D'UN LLIBRE ICÒNIC
  • Dissenya un llibre icònic (qualsevol tipus de imatge, dibuix…) tradicional o digital amb les següents característiques:

     1. Dissenyar una portada i contraportada de presentació. La portada ha de contenir el títol del tema a tractar i una o més imatges relacionades. El llom i contraportada també es treballaran segons aquest criteri.
    Tradicional: utilitza un material tipus cartolina, cartronet o altre, que tingui un cert gruix i diseña un motiu decoratiu relacionat amb el tema triat.
    Digital:crea una composició figurativa o abstracte relacionada amb el tema tractat, pots utilitzar l’editor d’imatge Gimp per retocar o crear imatges.
     2. L'album ha de tenir un mínim de 10 pàgines o diapositives.
    Tradicional: aquestes poden ser també cartolines de color, paper amb diferents tipus de textures o altres treballats de forma manual.
    Digital: pots utilitzar el Powerpoint (Insertar, album fotogràfic), crear un fons per les imatges, afegir marcs decoratius, dissenyar la distribució…
     3. Triar un dels següents temes i desenvolupar-lo seguint un criteri alhora de triar les imatges per fer l'album:
    - Canvi climàtic/ Pobresa/ Inmigració/ Violència de gènere/ Pel·licula o llibre amb tema social o ecològic.
     4. Les imatges seguiran una distribució prèviament dissenyada i aniran acompanyades d'un quadre de text per complementar el missatge visual que es vol transmetre. La tipologia de lletra triada pels quadres de text es pot presentar feta a ordinador i després retallada i adherida correctament.
     5. La presentació ha de ser molt acurada fins l'últim detall i el tema el pots desenvolupar a la manera d'una historieta de còmic, també pots fer servir imatges ilustrades pròpies.
     6. Les imatges fotogràfiques (pots realitzar-les tu mateix, buscar-les a internet), han de tenir les següents característiques:
    • Amb diferents tipus de plans/ Amb molta profunditat de camp/Amb poca profunditat de camp/Amb zoom/Amb diferents il·luminacions/De nit, amb trípode i exposició llarga.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada